ANAC

ANAC

ANAC is een uniek smeerolie diagnosesysteem, ontwikkeld door Elf. Dit volledig geautomatiseerde systeem wordt door een groot aantal constructeurs en gebruikers van diverse voertuigen gebruikt om de technische staat van hun machines of voertuigen in de gaten te houden. Iedere week weer worden er circa 5.000 analyses uitgevoerd, die elk met hun specifieke gegevens de database van ANAC aanvullen.

De diagnose van ANAC kan vergeleken worden met een bloedonderzoek. ANAC is met de analyse van de stoffen, die zich in de smeerolie bevinden, in staat om aan te geven hoe uw machine er technisch gezien aan toe is. Daarnaast wordt er, wanneer het onderzoek daartoe aanleiding geeft, een gericht advies gegeven, om bijvoorbeeld verdere slijtage, of directe schade te voorkomen. Bij extreme situaties komt er vanuit ANAC meteen een melding naar het betreffende bedrijf.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.