ASPEN

Aspen bij Bouwmans Rosmalen

Ontdek de brandstofkeuze bij Bouwmans Rosmalen met Aspen 2 en Aspen 4 voor uw tweetakt- en viertaktmotoren. Aspen 2, perfect voor kettingzagen, heggenscharen en meer, biedt schonere verbranding en verlengt de levensduur van uw machine. Aspen 4, ideaal voor grasmaaiers en aggregaten, zorgt voor minder schadelijke uitlaatgassen en behoudt kwaliteit bij langdurige opslag. Maak bij Bouwmans Rosmalen een slimme keuze voor duurzaamheid en verbeterde prestaties met Aspen-brandstoffen!

 

 

Aspen 2

Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor ook schoner, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 2 kan jarenlang worden bewaard zonder dat de kwaliteit vermindert!

Aspen 4

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Aspen

Wilt u graag Aspen kopen bij ons tankstation in Rosmalen, vlakbij Den Bosch? Of heeft u een vraag over Aspen, over ons bedrijf of een van onze aanvullende diensten, zoals pechhulp in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 522 07 07 of een e-mail te sturen naar info@bouwmans-groep.nl. Wij zijn u graag van dienst!