Banden kopen in Den Bosch

✓ Eenvoudig tanken met een pas

✓ Alle soorten banden

✓ 6 dagen in de week geopend

Wilt u nieuwe banden kopen en woont u in de omgeving van Den Bosch? Kom dan eens langs bij Bouwmans Autobanden BV in Rosmalen. Wij zijn een VACO-gecertificeerde bandenhandel. Dat houdt in dat u bij ons enkel autobanden van de beste kwaliteit kunt kopen. Het betekent ook dat we u van uitstekend advies kunnen voorzien over uw banden en de bijbehorende velgen.

Opzoek naar nieuwe banden?

neem dan contact op

Nieuwe banden kopen of werkzaamheden aan uw autobanden laten uitvoeren

Als u nieuwe autobanden nodig heeft, bent u van harte welkom bij ons. Onze bandenservice is zes dagen per week voor u geopend voor uiteenlopende diensten op het gebied van banden. Zo kunt u bij ons nieuwe autobanden kopen, maar het is ook mogelijk om deskundig bandenadvies in te winnen over uiteenlopende vraagstukken. Ook voeren we graag het onderhoud aan uw banden uit en kunt u bij ons terecht voor een bandenwissel. Deze service bieden we niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor bestelwagens, vrachtwagens, agrarische voertuigen en recreatievoertuigen.

Kom langs voor werkzaamheden aan uw banden of om nieuwe autobanden te kopen

Wilt u nieuwe autobanden kopen of wilt u werkzaamheden aan uw banden laten verrichten, zoals opnieuw uitbalanceren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier. We staan van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur voor u klaar en op zaterdag kunt u van 8.15 tot 12.00 uur bij ons terecht. Voor het kopen van autobanden zit u bij ons goed.

Tankstation

Ruim 100 jaar ervaring in de Brabantse brandstoffenhandel. Bij onze tankstations kunt u diverse soorten brandstoffen tanken.

Oliehandel

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Bandenservice

Van heel groot naar heel klein wij hebben de perfect band voor uw voertuig. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u met de beste band weer snel op weg bent.

25 CENT KORTING PER LITER OP EURO 95 EN DIESEL!

 

Wij pakken van 28 t/m 30 mei groots uit met Bouwmans Bizarre Bodemprijzen. 3 dagen lang profiteert u bij al onze locaties van maar liefst 25 cent korting per liter euro 95 en diesel. Deze unieke kans wil je niet missen!

 

Dit zal sluiten in 20 seconden