Bandenservice in regio Den Bosch

Zoekt u een goede bandenservice in de omgeving van Den Bosch? Bouwmans Rosmalen is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Er wordt bij onze bandenhandel in de omgeving van Den Bosch uitsluitend gewerkt met apparatuur en producten van de hoogste kwaliteit. Wij staan als First Stop bandenspecialist graag voor u klaar in regio Den Bosch.

Gecertificeerde bandenservice aangesloten bij First Stop

Onze bandenservice is aangesloten bij First Stop, een van de grootste netwerken van bandenspecialisten in Europa. Op dit moment zijn er 2000 First Stop servicecentra in 25 Europese landen. Daarnaast is onze bandenhandel een VACO-gecertificeerd bedrijf. Daarmee bent u verzekerd dat u vakkundig advies ontvangt over de aanschaf en het onderhoud van bijvoorbeeld nieuwe banden en velgen. Voor andere werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u bij onze bandenhandel ook in goede handen.

Zes dagen per week uitstekende dienstverlening voor grote en kleine wagens

Wij staan als bandenhandel zes dagen in de week voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een personenwagen of een vrachtauto, een kruiwagenband of een tractor: als First Stop bandenspecialist leveren we altijd uitstekende banden – en olieservice en voorzien we u van deskundig advies. Deze service is uitgebreid, want in overleg met u hebben wij opslagruimte voor uw zomer- en winterbanden beschikbaar. Ook monteren we als First Stop bandenspecialist banden voor zowel personen-, bestel- als vrachtwagens, alsmede agrarische- en recreatievoertuigen. En is uw autoband lek? Dan komen we zo snel mogelijk naar u toe om u van pechhulp te voorzien.

Maak gebruik van onze banden

Zoekt u een First Stop bandenspecialist en wilt u gebruikmaken van onze bandenservice? Dan bent u van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur van harte welkom bij onze bandenhandel. Op zaterdag zijn wij ook geopend van 8.15 tot 12.00 uur. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze bandenservice of over onze brandstoffen? Neem dan contact met ons op voor professioneel bandenonderhoud.