Bandenservice in regio Den Bosch

Zoekt u een goede bandenservice in de omgeving van Den Bosch? Bouwmans Autobanden B.V. uit Rosmalen is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Er wordt uitsluitend gewerkt met apparatuur en producten van de hoogste kwaliteit.

Gecertificeerde bandenservice nabij Den Bosch met aansluiting bij First Stop

Onze bandenservice in regio Den Bosch is aangesloten bij First Stop, één van de grootste netwerken van bandenspecialisten in Europa. Op dit moment zijn er 2000 First Stop servicecentra in 25 Europese landen. Daarnaast is Bouwmans Autobanden B.V. een VACO-gecertificeerd bedrijf. Daarmee bent u verzekerd dat u vakkundig advies ontvangt over de aanschaf en het onderhoud van bijvoorbeeld nieuwe banden en velgen. Voor andere werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u bij ons ook in goede handen.

Zes dagen per week uitstekende dienstverlening voor grote en kleine wagens

Bij Bouwmans Autobanden B.V. staan we zes dagen in de week voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een personenwagen of een vrachtauto, een kruiwagenband of een tractor: onze specialisten leveren altijd uitstekende service en voorzien u van deskundig advies. Deze service is uitgebreid, want in overleg met u hebben wij opslagruimte voor uw zomer- en winterbanden beschikbaar. Ook monteren we banden voor zowel personen-, bestel- als vrachtwagens, alsmede agrarische- en recreatievoertuigen. En is uw autoband lek? Dan komen we zo snel mogelijk naar u toe om u van pechhulp te voorzien.

Maak gebruik van onze bandenservice nabij Den Bosch

Wilt u gebruikmaken van onze bandenservice in Rosmalen, nabij Den Bosch? Dan bent u van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur van harte welkom. Op zaterdag zijn wij ook geopend van 8.15 tot 12.00 uur. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan naar 073 53 21 759 of stuur een e-mail naar info@bouwmans-autobanden.nl.