Bandenservice in regio Den Bosch

Zoekt u een goede bandenservice in de omgeving van Den Bosch? Bouwmans Autobanden B.V. uit Rosmalen is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Er wordt bij onze bandenhandel in de omgeving van Den Bosch uitsluitend gewerkt met apparatuur en producten van de hoogste kwaliteit. Wij staan als First Stop bandenspecialist graag voor u klaar in regio Den Bosch.

Gecertificeerde bandenservice nabij Den Bosch met aansluiting bij First Stop

Onze bandenservice in regio Den Bosch is aangesloten bij First Stop, een van de grootste netwerken van bandenspecialisten in Europa. Op dit moment zijn er 2000 First Stop servicecentra in 25 Europese landen. Daarnaast is Bouwmans Autobanden B.V. een VACO-gecertificeerd bedrijf. Daarmee bent u verzekerd dat u vakkundig advies ontvangt over de aanschaf en het onderhoud van bijvoorbeeld nieuwe banden en velgen. Voor andere werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u bij onze bandenhandel nabij Den Bosch ook in goede handen.

Zes dagen per week uitstekende dienstverlening voor grote en kleine wagens

Bij bandenhandel Bouwmans Autobanden B.V. nabij Den Bosch staan we zes dagen in de week voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een personenwagen of een vrachtauto, een kruiwagenband of een tractor: als First Stop bandenspecialist in regio Den Bosch leveren we altijd uitstekende service en voorzien we u van deskundig advies. Deze service is uitgebreid, want in overleg met u hebben wij opslagruimte voor uw zomer- en winterbanden beschikbaar. Ook monteren we banden voor zowel personen-, bestel- als vrachtwagens, alsmede agrarische- en recreatievoertuigen. En is uw autoband lek? Dan komen we zo snel mogelijk naar u toe om u van pechhulp te voorzien.

Maak gebruik van onze bandenservice nabij Den Bosch

Zoekt u een First Stop bandenspecialist en wilt u gebruikmaken van onze bandenservice in Rosmalen, nabij Den Bosch? Dan bent u van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur van harte welkom. Op zaterdag zijn wij ook geopend van 8.15 tot 12.00 uur. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze bandenhandel in de omgeving van Den Bosch? Bel dan naar 073 53 21 759 of stuur een e-mail naar info@bouwmans-autobanden.nl.