BANDENSERVICE

Onze bandenservice

Op zoek naar een betrouwbare bandenservice in Den Bosch? Bouwmans Rosmalen is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Als First Stop bandenspecialist bieden wij hoogwaardige diensten en producten.

Waarom kiezen voor ons?

  • Onze bandenservice is aangesloten bij First Stop, een van de grootste netwerken van bandenspecialisten in Europa.
  • Onze bandenservice is een VACO-gecertificeerd bedrijf. Daarmee bent u verzekerd dat u vakkundig advies ontvangt over de aanschaf en het onderhoud van bijvoorbeeld nieuwe banden en velgen. Voor andere werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u bij onze bandenhandel ook in goede handen.
  • Zes dagen per week uitstekende dienstverlening voor grote en kleine wagens. Of het nu gaat om een personenwagen of een vrachtauto, een kruiwagenband of een tractor: wij leveren altijd uitstekende bandenservice en voorzien u van deskundig advies. In overleg met u hebben wij ook opslagruimte voor uw zomer- en winterbanden beschikbaar.

 

Gebruik maken van onze service?

Zoekt u een gespecialiseerde en betrouwbare bandenspecialist en wilt u gebruikmaken van onze bandenservice? Dan bent u op de volgende dagen van harte welkom:

  • Maandag t/m vrijdag : 8:15 tot 17:15 uur
  • Zaterdag: 8:15 tot 12:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze bandenservice? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 532 17 59 of een e-mail te sturen naar autobanden@bouwmans-groep.nl. Wij zijn u graag van dienst!