Bandenwissel in regio Den Bosch

✓ Eenvoudig tanken met een pas

✓ Alle soorten banden

✓ 6 dagen in de week geopend

Is het tijd voor een bandenwissel en woont u in regio Den Bosch? Maak dan een afspraak bij Bouwmans Autobanden B.V. in Rosmalen. We kunnen de bandenwissel snel en efficiënt verzorgen voor uiteenlopende voertuigen. Of u nu uw personenauto of vrachtwagen van zomer- naar winterbanden wilt wisselen wij regelen het voor u zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Wilt u een bandenwissel doen?

Neem dan contact op

Een bandenwissel laten uitvoeren bij een expert

Wanneer u op onze bandenservice rekent voor een bandenwissel, kunnen we meteen ook andere bijbehorende werkzaamheden voor u uitvoeren. We verzorgen bijvoorbeeld ook bandenonderhoud van personen-, bestel- en vrachtwagens. Ook met een agrarisch voertuig of een recreatievoertuig kunt u uitstekend bij ons terecht. We zijn doordeweeks van 8.15 tot 17.15 uur geopend en op zaterdagen kunt u van 8.15 tot 12.00 uur bij ons terecht.

Plan een afspraak in voor uw bandenwissel of andere werkzaamheden

U kunt niet alleen voor een bandenwissel, maar ook voor onderhoud en werkzaamheden aan uw banden bij ons terecht. Daarnaast verlenen we nog veel meer diensten op het gebied van brandstoffen en gasflessen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een afspraak inplannen voor een bandenwissel? Neem dan contact met ons op. We helpen u hoe dan ook graag verder met een bandenwissel.

Tankstation

Ruim 100 jaar ervaring in de Brabantse brandstoffenhandel. Bij onze tankstations kunt u diverse soorten brandstoffen tanken.

Oliehandel

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Bandenservice

Van heel groot naar heel klein wij hebben de perfect band voor uw voertuig. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u met de beste band weer snel op weg bent.

25 CENT KORTING PER LITER OP EURO 95 EN DIESEL!

 

Wij pakken van 28 t/m 30 mei groots uit met Bouwmans Bizarre Bodemprijzen. 3 dagen lang profiteert u bij al onze locaties van maar liefst 25 cent korting per liter euro 95 en diesel. Deze unieke kans wil je niet missen!

 

Dit zal sluiten in 20 seconden