CARWASH

Carwash in Rosmalen

Welkom bij onze waslocatie in Rosmalen! Hier streven we ernaar om uw voertuig een grondige reiniging te geven, zodat het weer straalt als nieuw. Onze ruime roll-over, met een hoogte van 2 meter 65, en breedte van 2 meter is geschikt voor de meeste personenauto’s en kleine bussen.

Of u nu kiest voor gemak en gebruikmaakt van onze geautomatiseerde roll-over of liever zelf de handen uit de mouwen steekt in onze wasbox, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een schone auto.

Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en advies te geven, zodat u het beste resultaat behaalt bij het reinigen van uw voertuig. 

Carwash in Geffen

Welkom bij onze onbemande carwashlocatie in Geffen! Hier bieden we u de mogelijkheid om op uw gemak uw auto een grondige reiniging te geven, zonder dat u hoeft te wachten op bediening. Onze ruime roll-over is geschikt voor de meeste personenauto’s en kleine bussen, met een hoogte van 2 meter 80.

Of u nu kiest voor een geautomatiseerde wasstraat of zelf de controle neemt in een van onze wasboxen, wij staan garant voor een kwalitatieve reiniging van uw voertuig. Kom langs bij onze onbemande carwashlocatie in Geffen en laat uw auto weer stralen!

25 CENT KORTING PER LITER OP EURO 95 EN DIESEL!

 

Wij pakken van 28 t/m 30 mei groots uit met Bouwmans Bizarre Bodemprijzen. 3 dagen lang profiteert u bij al onze locaties van maar liefst 25 cent korting per liter euro 95 en diesel. Deze unieke kans wil je niet missen!

 

Dit zal sluiten in 20 seconden