Gasflessen

Wilt u een gasfles kopen in regio Den Bosch? Bij ons bemande tankstation in Rosmalen kunt u terecht voor diverse soorten gasflessen. Hieronder vindt u informatie over de flessen die wij verkopen.

Een gasfles kopen bij een tankstation in regio Den Bosch

Er zijn verschillende soorten gasfles die u bij ons tankstation nabij Den Bosch kunt kopen. U heeft de uiteenlopende flessen in diverse gewichten en met verschillende sluitingen. Welk soort gasfles u het best bij het Bouwmans Rosmalen tankstation in de omgeving van Den Bosch kunt kopen, hangt af van de toepassing die u voor ogen heeft.

Simply Orange 5kg

De Simply Orange 5 kg fles is een stalen gasfles die uitermate geschikt is om te kopen voor barbecue, boot en caravan in Den Bosch en omstreken. Deze fles kent geen keuringsjaren voor de consument. De fles kan eenvoudig bij ons tankstation worden gewisseld tegen een volle fles. U betaalt dan enkel de vulling voor het wisselen en kunt dus voordelig een nieuwe gasfles kopen bij ons tankstation.

Antargaz Propagas 10,5kg

De stalen 10.5 kg gasfles is verkrijgbaar in de uitvoering met kraag en met ring. De kraagfles wordt vooral gebruikt voor verwarmingen en barbecues. In de zakelijke markt wordt de 10,5 kg fles onder andere door evenementenverzorgingsbedrijven, horeca, industrie en dakdekkers gebruikt. De ringfles wordt gebruikt op locaties waar net geen kraagfles in past zoals bv boten en caravans. De ringfles is ongeveer 15 mm lager dan de kraagfles.

Antargaz Calipso

De Calipso die u bij ons tankstation in Rosmalen, nabij Den Bosch, kunt kopen is een kunststof gasfles van Antargaz. De fles heeft 8 kg inhoud en is voorzien van een clip-on aansluiting aan de bovenkant van de fles. De wisseltijd van de fles bedraagt hierdoor slechts enkele seconden en degene die de fles wisselt heeft geen steeksleutel nodig. Doordat de regelaar pas gas doorlaat op het moment dat hij op de juiste manier bevestigd is, kan deze fles met recht de veiligste fles in de markt genoemd worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de gasflessen

Wilt u graag een gasfles kopen bij ons tankstation in Rosmalen, vlak bij Den Bosch? Of heeft u een vraag over onze gasflessen, over ons bedrijf of een van onze aanvullende diensten, zoals pechhulp in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 522 07 07 of een e-mail te sturen naar info@bouwmans-olie.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.