Gasflessen

Bij ons bemande tankstation in Rosmalen kunt u ook terecht voor gasflessen. Hieronder vindt u informatie over de flessen die wij verkopen.

Simply Orange 5kg

De Simply Orange 5 kg fles is een stalen gasfles die uitermate geschikt is voor barbecue, boot en caravan. Deze fles kent geen keuringsjaren voor de consument. De fles kan eenvoudig bij ons tankstation worden gewisseld tegen een volle fles. U betaalt dan enkel de vulling voor het wisselen.

Antargaz Propagas 10,5kg

De stalen 10.5 kg gasfles is verkrijgbaar in de uitvoering met kraag en met ring. De kraagfles wordt vooral gebruikt voor verwarmingen en barbecues. In de zakelijke markt wordt de 10.5 kg fles o.a. door evenementenverzorgingsbedrijven, horeca, industrie en dakdekkers gebruikt. De ringfles wordt gebruikt op locaties waar net geen kraagfles in past zoals bv boten en caravans. De ringfles is ongeveer 15 mm lager dan de kraagfles.

Antargaz Calipso

De Calipso is een kunststof gasfles van Antargaz. De fles heeft 8 kg inhoud en is voorzien van een clip-on aansluiting aan de bovenkant van de fles. De wisseltijd van de fles bedraagt hierdoor slechts enkele seconden en degene die de fles wisselt heeft geen steeksleutel nodig. Doordat de regelaar pas gas doorlaat op het moment dat hij op de juiste manier bevestigd is kan deze fles met recht de veiligste fles in de markt genoemd worden.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

WÉÉR BOEKEN TANKEN!

Wéér Boeken Tanken bij Total! Ook dit jaar kun je vanaf 1 september t/m 30 november bij Total weer sparen voor de leukste kinderboeken! We hebben de ‘delen 3‘ van de zeer populaire Graphic Novels zoals Dagboek van een Muts en Leven van een Loser. Er zijn 6 titels...

Lees meer