Gasflessen

Bij ons bemande tankstation in Rosmalen kunt u ook terecht voor gasflessen. Hieronder vindt u informatie over de flessen die wij verkopen.

Simply Orange 5kg

De Simply Orange 5 kg fles is een stalen gasfles die uitermate geschikt is voor barbecue, boot en caravan. Deze fles kent geen keuringsjaren voor de consument. De fles kan eenvoudig bij ons tankstation worden gewisseld tegen een volle fles. U betaalt dan enkel de vulling voor het wisselen.

Antargaz Propagas 10,5kg

De stalen 10.5 kg gasfles is verkrijgbaar in de uitvoering met kraag en met ring. De kraagfles wordt vooral gebruikt voor verwarmingen en barbecues. In de zakelijke markt wordt de 10.5 kg fles o.a. door evenementenverzorgingsbedrijven, horeca, industrie en dakdekkers gebruikt. De ringfles wordt gebruikt op locaties waar net geen kraagfles in past zoals bv boten en caravans. De ringfles is ongeveer 15 mm lager dan de kraagfles.

Antargaz Calipso

De Calipso is een kunststof gasfles van Antargaz. De fles heeft 8 kg inhoud en is voorzien van een clip-on aansluiting aan de bovenkant van de fles. De wisseltijd van de fles bedraagt hierdoor slechts enkele seconden en degene die de fles wisselt heeft geen steeksleutel nodig. Doordat de regelaar pas gas doorlaat op het moment dat hij op de juiste manier bevestigd is kan deze fles met recht de veiligste fles in de markt genoemd worden.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Opening vernieuwde shop!

Ons tankstation is in de afgelopen weken flink verbouwd. Wij hebben onze shop uitgebreid met een bakery en alles is in de frisse Cosie huisstijl van Total gestoken. Het is een gezellige ruime plek geworden waar je onder genot van een lekker bakje koffie en een...

Lees meer

Problemen brandstofkwaliteit

Momenteel zijn er door heel Nederland problemen met de kwaliteit van de dieselolie. Dit is een probleem waar wij als handelaren helaas niets aan kunnen doen. Mocht u zelf problemen ondervinden met uw diesel dan verzoeken wij zo snel mogelijk contact met ons op te...

Lees meer