B&S Tank- en Carwash

Geffen

 

B&S Tank- en Carwash Geffen

 

Bij B&S Tank- en Carwash Geffen vindt u alles voor uw brandstofbehoeften, van diesel tot Euro 95 ongelood en ook Ad Blue. Onze hoogwaardige brandstoffen garanderen optimale prestaties voor uw voertuig. Onze carwash biedt niet alleen een grondige reiniging, maar ook snelle en vriendelijke service, zodat u snel weer de weg op kunt. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

B&S Tank- en Carwash Geffen

Bedrijvenweg 5, 5386 KA Geffen

  • Diesel
  • Euro 95 ongelood
  • Ad Blue

 

Tankpas

Tanken in regio Den Bosch doet u makkelijk en snel moet onze tankpas. Spaar voor korting en betaal snel. Binnen vijf minuten aangevraagd.

Tankstations met uitgebreide dienstverlening

Bouwmans Rosmalen is meer dan alleen een plek om te tanken in de omgeving van Rosmalen en Den Bosch. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor bandenservice, diverse smeermiddelen en het verwisselen van uw olie. Dit doen we voor particuliere autobezitters, maar we staan ook klaar voor zakelijke klanten met onder andere bedrijfswagens, vrachtwagens en agrarische voertuigen.

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u een plek om te tanken in de omgeving van Den Bosch? Kom dan naar een van onze tankstations en profiteer van uitstekende service! Heeft u een vraag of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 52 20 487 of een e-mail te sturen naar benzinestation@bouwmans-olie.nl.