Duurzaam, duurzaam, duurzaam. Ook de Bouwmans Groep is bezig met duurzaamheid. Onze HVO-100 duurzame diesel krijgt een prominente plaats in het vernieuwde tankstation. HVO-100 is de vervanger van fossiele diesel en gemaakt van CO2 dat al op aarde aanwezig is.

HVO-100 kan diesel volledig vervangen zonder dat dit problemen geeft voor uw motor of uw garantie. Deze groene diesel is in vele opzichten zelfs beter dan traditionele diesel (zie: https://bouwmansrosmalen.nl/hvo100).

Bij de heropening op 22 februari is HVO-100 op twee 40-liter-per-minuut-pompen beschikbaar. Vanaf de tweede week van maart verwachten wij drie HVO-100-pompen ter beschikking te hebben. Daarvan dan twee speedpompen met een capaciteit van 130 liter/minuut.

Hierdoor kunnen zowel vrachtwagens, transportbusjes en personenwagens gebruik gaan maken van HVO-100.

Om de overgang van diesel naar HVO-100 te stimuleren geeft Bouwmans tankstation Rosmalen een EXTRA korting van € 0,15 bovenop de bestaande korting van € 0,10 (in totaal € 0,25 korting inclusief BTW).

 

 

 

 

WIJ WASSEN UW AUTO TIJDELIJK MET ONS BESTE WASPROGRAMMA VAN €15 VOOR SLECHTS €5!

 

Wilt u ook uw auto laten wassen met ons 𝗕𝗘𝗦𝗧𝗘 wasprogramma 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗦𝗟𝗘𝗖𝗛𝗧𝗦 €𝟱? Schrijf u in voor onze kortingsacties via www.axipoint.com/totalbouwmans, ontvang direct een kortingsvoucher in uw mailbox en krijg maandelijks leuke aanbiedingen!

 

Dit zal sluiten in 15 seconden