Total en ELF smeermiddelen

Bouwmans Oliehandel B.V. is leverancier van Total en ELF producten. Total kent u van de tankstations in het land, de smeermiddelen en vetten van Total komt u in alle sectoren tegen en voldoen aan alle internationale eisen. Levering van Total en ELF producten geschiedt vanuit ons depot te Rosmalen, of rechtstreeks op uw afleverlocatie.

 

Agealube smeermiddelen

De producten van GVG Oliehandel te Nijmegen zijn wellicht minder bekend, maar doen kwalitatief zeker niet onder voor andere merken. GVG Oliehandel is het bedrijf van de derde generatie van de Van Gelderfamilie in de olie.  Al in 1990 kocht en verkocht Van Gelder milieuvriendelijke producten, waaronder ASPEN alkylaatbenzine.  GVG Oliehandel levert inmiddels een breed scala aan producten voor diverse toepassingen, van bulkleveringen tot spuitbus. Levering Agealube producten geschiedt vanuit ons depot te Rosmalen, of rechtstreeks op uw afleverlocatie.

 

Advies

Behalve het verkopen van smeermiddelen bent u bij ons ook aan het goede adres voor advies op smeeroliegebied. In sommige gevallen is het mogelijk het aantal smeermiddelen te verminderen door universele smeeroliën te gebruiken, oliën die breder toepasbaar zijn. In een aantal gevallen is het mogelijk om één type olie te gebruiken voor motoren, assen en hydraulische systemen.

 

Bouwmans Benzinestations B.V.

Westeind 2

5245 NL  Rosmalen

073 - 522 04 87

Bouwmans Oliehandel B.V.

Westeind 3

5245 NL  Rosmalen

073 -522 07 07

Bouwmans Autobanden B.V.

Westeind 3a

5245 NL  Rosmalen

073 - 532 17 59