LOCATIE GEFFEN

Onze onbemande locatie in Geffen

Welkom bij onze onbemande carwashlocatie in Geffen! Hier bieden we u de mogelijkheid om op uw gemak uw auto een grondige reiniging te geven, zonder dat u hoeft te wachten op bediening. Onze ruime roll-over is geschikt voor de meeste personenauto’s en kleine bussen, met een hoogte van 2 meter 80.

Bij onze locatie in Geffen kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. U kunt eenvoudig een waspas aanvragen, waarmee u snel en gemakkelijk kunt afrekenen na het gebruik van een van onze 3 wasboxen. Dit biedt u flexibiliteit en gemak tijdens het reinigingsproces. Bij onze wasboxen kunt u ook betalen met cash of met wasmunten. Deze wasmunten kosten €1 per stuk.

Of u nu kiest voor een geautomatiseerde wasstraat of zelf de controle neemt in een van onze wasboxen, wij staan garant voor een kwalitatieve reiniging van uw voertuig. Kom langs bij onze onbemande carwashlocatie in Geffen en laat uw auto weer stralen!

Vragen?

Heeft u vragen over onze carwashes? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 552 07 07 of een e-mail te sturen naar info@bouwmans-olie.nl. Wij zijn u graag van dienst!

25 CENT KORTING PER LITER OP EURO 95 EN DIESEL!

 

Wij pakken van 28 t/m 30 mei groots uit met Bouwmans Bizarre Bodemprijzen. 3 dagen lang profiteert u bij al onze locaties van maar liefst 25 cent korting per liter euro 95 en diesel. Deze unieke kans wil je niet missen!

 

Dit zal sluiten in 20 seconden