LOCATIE ROSMALEN

Onze bemande locatie in Rosmalen

 

Welkom bij onze bemande was locatie in Rosmalen! Hier streven we ernaar om uw voertuig een grondige reiniging te geven, zodat het weer straalt als nieuw. Onze ruime roll-over, met een hoogte van 2 meter 65, en breedte van 2 meter zijn geschikt voor de meeste personenauto’s en kleine bussen.

Of u nu kiest voor gemak en gebruikmaakt van onze geautomatiseerde roll-over of liever zelf de handen uit de mouwen steekt in onze wasbox, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een schone auto. Bij onze wasboxen kunt u betalen met cash of met wasmunten. Deze wasmunten kosten €1 per stuk.

Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en advies te geven, zodat u het beste resultaat behaalt bij het reinigen van uw voertuig. Kom langs bij onze bemande carwashlocatie in Rosmalen en geef uw auto de verzorging die het verdient!

Vragen?

Heeft u vragen over onze carwashes? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 552 07 07 of een e-mail te sturen naar benzinestation@bouwmans-groep.nl. Wij zijn u graag van dienst!

25 CENT KORTING PER LITER OP EURO 95 EN DIESEL!

 

Wij pakken van 28 t/m 30 mei groots uit met Bouwmans Bizarre Bodemprijzen. 3 dagen lang profiteert u bij al onze locaties van maar liefst 25 cent korting per liter euro 95 en diesel. Deze unieke kans wil je niet missen!

 

Dit zal sluiten in 20 seconden