Op donderdag 22 februari gaan wij weer deels open. De rechterkant van ons station, de parkeerplaats, de wasstraat en de wasboxen blijven nog twee weken langer dicht. Wij zijn het terrein aan het verbouwen, zodat we meer en eenvoudig bereikbare parkeerplaatsen kunnen aanbieden.

Door onze gunstige ligging en het uitbreiden en verbeteren van onze andere dienstverleningen, verwachten wij meer toeloop op het station. Hiervoor is er meer parkeerruimte nodig. Met de extra parkeerruimte en de betere bereikbaarheid streven wij ernaar dat het rechterdeel van ons stationsterrein gebruikt wordt voor (kort) parkeerders en onder de luifel alleen getankt wordt. Zoals u al aan onze borden “Komt u voor een broodje, koffie, pakket of sigaret: houd dan geen pomp bezet” gaan wij hier ook actief op toezien.

Wij hopen hierbij natuurlijk ook op uw hulp.

 

 

 

 

WIJ WASSEN UW AUTO TIJDELIJK MET ONS BESTE WASPROGRAMMA VAN €15 VOOR SLECHTS €5!

 

Wilt u ook uw auto laten wassen met ons 𝗕𝗘𝗦𝗧𝗘 wasprogramma 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗦𝗟𝗘𝗖𝗛𝗧𝗦 €𝟱? Schrijf u in voor onze kortingsacties via www.axipoint.com/totalbouwmans, ontvang direct een kortingsvoucher in uw mailbox en krijg maandelijks leuke aanbiedingen!

 

Dit zal sluiten in 15 seconden