Brandstoffen

Brandstoffen

Daarom voorzien wij onze klanten op het juiste moment van kwalitatief hoogwaardige producten. Of het nu gaat om (blauwe) diesel, benzine of petroleum, met ons eigen materieel voorzien wij onze relaties tijdig van de bestelde producten.

Smeermiddelen

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

AdBlue

AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk voor AUS32, ofwel 32,5% waterhoudende ureumoplossing, en wordt in het SCR-systeem toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen te verminderen.

ANAC

ANAC is een uniek smeerolie diagnosesysteem, ontwikkeld door Elf. Dit volledig geautomatiseerde systeem wordt door een groot aantal constructeurs en gebruikers van diverse voertuigen gebruikt om de technische staat van hun machines of voertuigen in de gaten te houden.

Tanks en brandstofpompen

Voor de opslag en verwerking van brandstoffen en smeermiddelen zijn tanks en pompen nodig. Ook hiermee kunnen we u van dienst zijn. In samenwerking met Kiwa-gecertificeerde installateurs kunnen we een complete installatie turn-key opleveren.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Weekend- vakantiekracht gezocht!

Wij zijn op zoek naar een geschikte en gemotiveerde weekend- & vakantiekracht! Zoek jij voor de zomervakantie en de weekenden nog een leuk bijbaantje? Ben je 18 jaar of ouder, klantgericht, niet te lui om je handjes te laten wapperen & enthousiast? Misschien...

Lees meer

Spaar voor reistassen bij Total

De perfecte reisgenoot Van 6 mei tot en met 31 juli 2019 kan je bij de Bouwmans Benzinestations sparen voor de perfecte reisgenoot: Goodyear reistassen en accessoires. Bij elke besteding van € 10,- ontvang je een actiesticker.* Bij 8 zegels heb je al een volle...

Lees meer