Brandstoffen- en

olieservice

Brandstoffen- en olieservice in Rosmalen

Voor brandstof- en olieservice in Rosmalen rekent u op Bouwmans Oliehandel B.V. We staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven met een breed scala aan diensten. Kwaliteit en goede service staan hierbij hoog in het vaandel. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Brandstoffen

Wij voorzien onze klanten op het juiste moment van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen. U heeft onder andere de keuze uit diesel, HVO, benzine en petroleum. Wat u ook bij ons bestelt; wij zorgen er met ons eigen materieel voor dat u de producten tijdig ontvangt.

Smeermiddelen

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing staat uiteraard centraal bij onze olieservice in Rosmalen. Doordat wij partner zijn van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

AdBlue

AdBlue wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen te verminderen. Het is het handelsmerk voor AUS32, een 32,5% waterhoudende ureumoplossing. 

ANAC

ANAC wordt door een groot aantal voertuigeigenaren en constructeurs gebruikt om de technische staat van het desbetreffende voertuig in het oog te houden. Het is een volledig automatisch smeeroliediagnosesysteem dat Elf speciaal voor deze toepassing ontwikkeld heeft.

Tanks en brandstofpompen

Olieservice Bouwmans Oliehandel B.V. staat voor u klaar met tanks en pompen voor de opslag en verwerking van brandstoffen en smeermiddelen. We leveren complete installaties op maat. Hiervoor werken we samen met Kiwa-gecertificeerde installateurs.

Ontdek de mogelijkheden van onze olieservice

Bent u benieuwd wat wij met onze olieservice in Rosmalen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 073 53 21 759 of info@bouwmans-olie.nl voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen omtrent onze olieservice en andere diensten van onze bandenhandel nabij Den Bosch.