Brandstoffen

Brandstoffen

Daarom voorzien wij onze klanten op het juiste moment van kwalitatief hoogwaardige producten. Of het nu gaat om (blauwe) diesel, HVO, benzine of petroleum, met ons eigen materieel voorzien wij onze relaties tijdig van de bestelde producten.

Smeermiddelen

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

AdBlue

AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk voor AUS32, ofwel 32,5% waterhoudende ureumoplossing, en wordt in het SCR-systeem toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen te verminderen.

ANAC

ANAC is een uniek smeerolie diagnosesysteem, ontwikkeld door Elf. Dit volledig geautomatiseerde systeem wordt door een groot aantal constructeurs en gebruikers van diverse voertuigen gebruikt om de technische staat van hun machines of voertuigen in de gaten te houden.

Tanks en brandstofpompen

Voor de opslag en verwerking van brandstoffen en smeermiddelen zijn tanks en pompen nodig. Ook hiermee kunnen we u van dienst zijn. In samenwerking met Kiwa-gecertificeerde installateurs kunnen we een complete installatie turn-key opleveren.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

SPAAR ZACHT BIJ TOTAL

SPAAR ZACHT BIJ TOTAL Met Total kun je thuiskomen en genieten!   Je spaart nu namelijk heel eenvoudig voor luxe handdoeken en badlakens in de kleuren wit, denim blue en antraciet. De handdoeken zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit katoen, dus je ervaart de...

Lees meer

Coronavirus

Beste klant, In verband met het coronavirus hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om u ook in deze tijd goed en veilig te kunnen blijven bedienen. Wij gaan door met u te bedienen, met het vertrouwen dat u van ons gewend bent. Wat betekent dat bij ons in de...

Lees meer

Opening vernieuwde shop!

Ons tankstation is in de afgelopen weken flink verbouwd. Wij hebben onze shop uitgebreid met een bakery en alles is in de frisse Cosie huisstijl van Total gestoken. Het is een gezellige ruime plek geworden waar je onder genot van een lekker bakje koffie en een...

Lees meer