Brandstoffen- en olieservice in Rosmalen

Voor brandstof- en olieservice in Rosmalen rekent u op Bouwmans Oliehandel B.V. We staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven met een breed scala aan diensten. Kwaliteit en goede service staan hierbij hoog in het vaandel. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Brandstoffen

Wij voorzien onze klanten op het juiste moment van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen. U heeft onder andere de keuze uit (blauwe) diesel, HVO, benzine en petroleum. Wat u ook bij ons bestelt; wij zorgen er met ons eigen materieel voor dat u de producten tijdig ontvangt.

Smeermiddelen

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing staat uiteraard centraal bij onze olieservice in Rosmalen. Doordat wij partner zijn van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

AdBlue

AdBlue wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen te verminderen. Het is het handelsmerk voor AUS32, een 32,5% waterhoudende ureumoplossing. Ook voor deze oplossing kunt u terecht bij onze olieservice in Rosmalen.

ANAC

ANAC wordt door een groot aantal voertuigeigenaren en constructeurs gebruikt om de technische staat van het desbetreffende voertuig in het oog te houden. Het is een volledig automatisch smeeroliediagnosesysteem dat Elf speciaal voor deze toepassing ontwikkeld heeft.

Tanks en brandstofpompen

Olieservice Bouwmans Oliehandel B.V. staat voor u klaar met tanks en pompen voor de opslag en verwerking van brandstoffen en smeermiddelen. We leveren complete installaties op maat. Hiervoor werken we samen met Kiwa-gecertificeerde installateurs.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Coronavirus

Beste klant, In verband met het coronavirus hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om u ook in deze tijd goed en veilig te kunnen blijven bedienen. Wij gaan door met u te bedienen, met het vertrouwen dat u van ons gewend bent. Wat betekent dat bij ons in de...

Lees meer

Opening vernieuwde shop!

Ons tankstation is in de afgelopen weken flink verbouwd. Wij hebben onze shop uitgebreid met een bakery en alles is in de frisse Cosie huisstijl van Total gestoken. Het is een gezellige ruime plek geworden waar je onder genot van een lekker bakje koffie en een...

Lees meer

Ontdek de mogelijkheden van onze olieservice

Bent u benieuwd wat wij met onze olieservice in Rosmalen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 073 52 20 707 of info@bouwmans-olie.nl voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen omtrent onze olieservice en andere diensten van onze bandenhandel nabij Den Bosch.