OVER ONS

Over ons

Welkom bij Bouwmans Tankstations & Bandenservice, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een hart voor service. Onze roots gaan terug tot de tijd waarin Jan Bouwmans met niets meer dan een pomp aan huis begon en rondreed met een oliekar om klanten te bedienen. Wat destijds als een bescheiden onderneming begon, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een bemand tankstation en drie onbemande stations, verspreid over Rosmalen, Geffen, Kruisstraat en Hedel.

In het hart van ons bedrijf, ons bemande tankstation aan het Westeind in Rosmalen, vind je Simone Bosch (dochter van Jan) als shopmanager, die met haar toewijding en passie voor klantenservice de winkel draaiende houdt samen met de rest van het team. En zoals het een echt familiebedrijf betaamt, zijn ook al een aantal kleinkinderen van Jan actief betrokken bij het bedrijf, waardoor de traditie en het vakmanschap van generatie op generatie worden doorgegeven.

Onze winkel aan het Westeind biedt een uitgebreid assortiment aan producten, van brandstof tot verse broodjes uit onze bakery. In 2020 hebben we ons station verbouwd, waardoor we niet alleen onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige brandstof, maar ook een gezellige plek bieden om te genieten van een heerlijke lunch of een kopje koffie. De toevoeging van een bakery heeft onze shop verrijkt, waardoor we nu ook vers belegde broodjes kunnen aanbieden, perfect voor onderweg of om ter plaatse van te genieten. Verder is er ook nog een carwash aanwezig op het station en de mogelijkheid om zelf uw auto te wassen. Ook staat er een kiosk met wasmachine en droger.

Naast ons tankstation zijn we ook trots op onze bandenhandel en -service, gevestigd aan hetzelfde Westeind in Rosmalen. Hier kun je terecht voor alles wat met banden te maken heeft, van bandenwissels tot reparaties, en zelfs voor bandenopslag, zodat je bijvoorbeeld je winterbanden veilig kunt bewaren tijdens de zomermaanden. Rudi Hanegraaf staat aan het hoofd van onze bandenafdeling, waar hij met zijn team ervoor zorgt dat elke klant de juiste service en advies krijgt.

Wat ons bedrijf echt uniek maakt, zijn de kleine details die deel uitmaken van onze geschiedenis. Zo zijn onze schuimpjes, die al sinds de begindagen worden uitgedeeld, nog steeds een geliefd onderdeel van ons assortiment en staan ze symbool voor de warme en persoonlijke service die je bij ons kunt verwachten.

Bij Bouwmans Tankstations & Bandenservice streven we ernaar om niet alleen brandstof te leveren, maar ook om een verschil te maken in het leven van onze klanten, door middel van hoogwaardige producten, uitstekende service en een warm welkom voor iedereen die onze winkels bezoekt. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen en u te laten kennismaken met de Bouwmans ervaring.

 

Missie

Wij streven er iedere dag naar om het favoriete regionale servicepunt te zijn op het gebied van brandstof-, mobiliteits- en gemaksproducten. Onze klanten en gasten staan centraal bij de keuzes die wij maken middels transparante prijzen, lekkere producten, excellente service en een plek waar je je altijd welkom voelt.

 

Visie

Als tankstationshouder en autobandenservice hebben wij dagelijks te maken met de energietransitie en verduurzaming. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor een positieve bijdrage aan de wereld met inachtneming dat continuïteit van de bedrijfsvoering noodzakelijk is dit te realiseren. Daar waar mogelijk schakelen wij over op en stimuleren wij de aanschaf van duurzamere brandstoffen, recyclen wij producten, wekken wij onze eigen energie op en verminderen wij het gebruik van schadelijke stoffen.