Pechhulp in Rosmalen

✓ Eenvoudig tanken met een pas

✓ Alle soorten banden

✓ 6 dagen in de week geopend

Voor goede pechhulp in Rosmalen en omstreken rekent u op de pechservice van Bouwmans Autobanden BV. We helpen u snel en goed, zodat u binnen de kortste keren weer veilig de weg op kunt. Het maakt daarbij niet u nu met een lekke band staat, de auto niet meer gestart krijg of een ander probleem heeft.

Direct hulp bij autopech nodig?

Bel ons direct op 073 53 21 759

Snelle en goede pechhulp in Rosmalen en omstreken

Als u onze pechhulp uit Rosmalen inschakelt, zijn we snel ter plaatse. Voor zakelijke klanten hebben we zelfs een 24uurs-pechservice. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u weer de weg op kunt. Maar uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Dit doet u door uw auto goed te onderhouden en door kwalitatieve banden en smeermiddelen aan te schaffen. Ook dit kan bij onze pechservice in Rosmalen.

Meer dan alleen een pechservice in Rosmalen

U kunt bij Bouwmans Autobanden BV uit Rosmalen voor meer terecht dan alleen goede pechhulp, want we zijn meer dan een pechservice. We beschikken bijvoorbeeld ook over diverse tankstations waar u voordelig kunt tanken in regio Den Bosch. Daarnaast leveren we diverse soorten olie en andere smeermiddelen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Ook kunt u bij ons terecht om autobanden te kopen. Of u ons nu inschakelt voor onze pechservice in Rosmalen en omgeving of voor een van onze andere diensten: we verlenen altijd goede service en werken enkel met de beste producten en materialen.

Stel uw vragen aan ons

Wilt u meer weten over onze pechservice in Rosmalen of heeft u pechhulp nodig? In beide gevallen staan we graag voor u klaar. Bel naar 073 53 21 759 en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Voor minder dringende vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@bouwmans-autobanden.nl of het contactformulier invullen. Ook dan beantwoorden we uw vragen zo snel mogelijk.

Tankstation

Ruim 100 jaar ervaring in de Brabantse brandstoffenhandel. Bij onze tankstations kunt u diverse soorten brandstoffen tanken.

Oliehandel

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Bandenservice

Van heel groot naar heel klein wij hebben de perfect band voor uw voertuig. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u met de beste band weer snel op weg bent.