Smeermiddelen

Smeermiddelen

Total en ELF smeermiddelen
Bouwmans Oliehandel B.V. is leverancier van Total en ELF producten. Total kent u van de tankstations in het land, de smeermiddelen en vetten van Total komt u in alle sectoren tegen en voldoen aan alle internationale eisen. Levering van Total en ELF producten geschiedt vanuit ons depot te Rosmalen, of rechtstreeks op uw afleverlocatie.

Agealube smeermiddelen
De producten van GVG Oliehandel te Nijmegen zijn wellicht minder bekend, maar doen kwalitatief zeker niet onder voor andere merken. GVG Oliehandel is het bedrijf van de derde generatie van de Van Gelderfamilie in de olie. Al in 1990 kocht en verkocht Van Gelder milieuvriendelijke producten, waaronder ASPEN alkylaatbenzine. GVG Oliehandel levert inmiddels een breed scala aan producten voor diverse toepassingen, van bulkleveringen tot spuitbus. Levering Agealube producten geschiedt vanuit ons depot te Rosmalen, of rechtstreeks op uw afleverlocatie.

Advies
Behalve het verkopen van smeermiddelen bent u bij ons ook aan het goede adres voor advies op smeeroliegebied. In sommige gevallen is het mogelijk het aantal smeermiddelen te verminderen door universele smeeroliën te gebruiken, oliën die breder toepasbaar zijn. In een aantal gevallen is het mogelijk om één type olie te gebruiken voor motoren, assen en hydraulische systemen.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van tanken, olie en banden.

Opening vernieuwde shop!

Ons tankstation is in de afgelopen weken flink verbouwd. Wij hebben onze shop uitgebreid met een bakery en alles is in de frisse Cosie huisstijl van Total gestoken. Het is een gezellige ruime plek geworden waar je onder genot van een lekker bakje koffie en een...

Lees meer

Problemen brandstofkwaliteit

Momenteel zijn er door heel Nederland problemen met de kwaliteit van de dieselolie. Dit is een probleem waar wij als handelaren helaas niets aan kunnen doen. Mocht u zelf problemen ondervinden met uw diesel dan verzoeken wij zo snel mogelijk contact met ons op te...

Lees meer