SMEERMIDDELEN

Total en ELF smeermiddelen

Bouwmans Oliehandel B.V. uit Rosmalen is leverancier van Total en ELF producten. Total kent u van de tankstations in het land. De smeermiddelen en vetten van Total komt u in alle sectoren in Den Bosch en ver daarbuiten tegen en voldoen aan alle internationale eisen. Levering van Total en ELF producten geschiedt vanuit ons depot te Rosmalen, of rechtstreeks op uw afleverlocatie.

Agealube smeermiddelen

De producten van GVG Oliehandel te Nijmegen zijn wellicht minder bekend, maar doen kwalitatief zeker niet onder voor andere merken. GVG Oliehandel is het bedrijf van de derde generatie van de Van Gelderfamilie in de olie. Al in 1990 kocht en verkocht Van Gelder milieuvriendelijke producten, waaronder ASPEN alkylaatbenzine. GVG Oliehandel levert inmiddels een breed scala aan producten voor diverse toepassingen, van bulkleveringen tot spuitbus. De levering van deze smeermiddelen gebeurt vanuit ons depot nabij Den Bosch, maar kan net als het vervangen van olie desgewenst ook op locatie plaatsvinden.

Olie laten vervangen

Het is belangrijk om regelmatig de olie van uw auto, bedrijfswagen of ander vervoersmiddel in regio Den Bosch te vervangen. Voor een auto is dit bijvoorbeeld na iedere 10.000 tot 15.000 kilometer nodig, of ten minste eens per jaar. Onze specialisten kunnen de olie van uw voertuig vervangen in regio Den Bosch.

Advies

We staan niet alleen voor u klaar met de verkoop van smeermiddelen en het vervangen van olie in regio Den Bosch. U bent bij ons ook aan het goede adres voor advies op smeeroliegebied. In sommige gevallen is het mogelijk het aantal smeermiddelen te verminderen door universele smeeroliën te gebruiken. Dit zijn oliën die breder toepasbaar zijn. In een aantal gevallen is het mogelijk om één type olie te gebruiken voor motoren, assen en hydraulische systemen.

Informeer naar onze smeermiddelen

We verkopen smeermiddelen en kunnen olie vervangen voor een breed scala aan voertuigen. Denk daarbij onder andere aan personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en agrarische voertuigen. Zelfs recreatievoertuigen kunnen van onze diensten gebruikmaken. Daarnaast zijn we meer dan alleen een olieservice. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons tanken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag over een bepaald smeermiddel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 52 20 707, een e-mail te sturen naar info@bouwmans-olie.nl of het contactformulier in te vullen.

 

 

 

 

WIJ WASSEN UW AUTO TIJDELIJK MET ONS BESTE WASPROGRAMMA VAN €15 VOOR SLECHTS €5!

 

Wilt u ook uw auto laten wassen met ons 𝗕𝗘𝗦𝗧𝗘 wasprogramma 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗦𝗟𝗘𝗖𝗛𝗧𝗦 €𝟱? Schrijf u in voor onze kortingsacties via www.axipoint.com/totalbouwmans, ontvang direct een kortingsvoucher in uw mailbox en krijg maandelijks leuke aanbiedingen!

 

Dit zal sluiten in 15 seconden