Winterbanden kopen nabij Den Bosch

✓ Eenvoudig tanken met een pas

✓ Alle soorten banden

✓ 6 dagen in de week geopend

Wilt u winterbanden kopen in regio Den Bosch om ook bij winterse omstandigheden veilig de weg op te kunnen? Dan heeft Bouwmans Autobanden B.V. zeker wat u zoekt! In ons aanbod vindt u diverse soorten winterbanden voor uiteenlopende voertuigen. We hebben banden voor personenauto’s, maar ook voor bestelwagens, vrachtwagens, agrarische voertuigen en recreatievoertuigen. Er is dus zeker een passende bandenset voor uw voertuig!

Bent u opzoek naar winterbanden?

Neem dan contact op

Alles omtrent uw winterbanden op één locatie

U kunt bij onze bandenhandel terecht wanneer u nieuwe autobanden nodig heeft, maar ook wanneer u al winterbanden heeft en deze onder uw voertuig wilt laten leggen. Niet alleen voor een bandenwissel, maar ook voor het onderhoud van uw banden en het stallen van uw winterbanden rekent u op ons. Daarnaast staan we voor u klaar met bandenadvies op maat. Hierdoor kunt u voor alles omtrent uw banden bij één bedrijf terecht. Winterbanden kopen is een verstandige investering voor iedereen die in koude en gladde omstandigheden rijdt. Dit omdat ze zorgen voor betere grip en kortere remafstanden op sneeuw en ijs. Door over te schakelen op winterbanden tijdens de koudere maanden, verhoogt u niet alleen uw eigen veiligheid, maar draagt u ook bij aan de veiligheid van andere weggebruikers.

Maak een afspraak bij onze bandenhandel

Bovendien kan het gebruik van winterbanden in sommige regio’s verplicht zijn, wat betekent dat het kopen van winterbanden u helpt te voldoen aan de wettelijke eisen en potentiële boetes voorkomt. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen.

Tankstation

Ruim 100 jaar ervaring in de Brabantse brandstoffenhandel. Bij onze tankstations kunt u diverse soorten brandstoffen tanken.

Oliehandel

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Bandenservice

Van heel groot naar heel klein wij hebben de perfect band voor uw voertuig. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u met de beste band weer snel op weg bent.