Winterbanden kopen nabij Den Bosch

✓ Eenvoudig tanken met een pas

✓ Alle soorten banden

✓ 6 dagen in de week geopend

Wilt u winterbanden kopen in regio Den Bosch om ook bij winterse omstandigheden veilig de weg op te kunnen? Dan heeft Bouwmans Autobanden B.V. zeker wat u zoekt! In ons aanbod vindt u diverse soorten winterbanden voor uiteenlopende voertuigen. We hebben banden voor personenauto’s, maar ook voor bestelwagens, vrachtwagens, agrarische voertuigen en recreatievoertuigen. Er is dus zeker een passende bandenset voor uw voertuig!

Direct hulp bij autopech nodig?

Bel ons direct op 073 53 21 759

Alles omtrent uw winterbanden op één locatie in regio Den Bosch

U kunt bij onze bandenhandel in Rosmalen, vlak bij Den Bosch, terecht wanneer u nieuwe autobanden nodig heeft, maar ook wanneer u al winterbanden heeft en deze onder uw voertuig wilt laten leggen. Niet alleen voor een bandenwissel, maar ook voor het onderhoud van uw banden en het stallen van uw winterbanden rekent u op ons. Daarnaast staan we voor u klaar met bandenadvies op maat. Hierdoor kunt u voor alles omtrent uw banden bij één bedrijf terecht.

Maak een afspraak bij onze bandenhandel

Wilt u winterbanden kopen of wisselen naar winterbanden in de omgeving van Den Bosch? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U bereikt ons door te bellen naar 073 53 21 759, een e-mail te sturen naar info@bouwmans-autobanden.nl of het contactformulier in te vullen.

Tankstation

Ruim 100 jaar ervaring in de Brabantse brandstoffenhandel. Bij onze tankstations kunt u diverse soorten brandstoffen tanken.

Oliehandel

Topkwaliteit smeermiddelen met advies van de juiste toepassing hiervan hoort hier vanzelfsprekend bij. Als partner van Total/Elf en Agealube bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Bandenservice

Van heel groot naar heel klein wij hebben de perfect band voor uw voertuig. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u met de beste band weer snel op weg bent.